ВИДЕО:ДР.ТОМАС КОУАН ЗА 5G МРЕЖАТА.

март 27 12:54 2020

Вухан,градот во Кина кој е најпогоден од коронавирусот, е прв град кој е потоплно покриен со 5G технологијата,што за овој стручњак станува збор за многу опеасна технологија за човекот.

Според неговите тврдења,големите епидемии избиваат кога се уведува некоја нова технологија и тоа го поткрепува со примерите на Шпанската грозница,Хонконгшкиот грип и Коронавирусот

Д-р Томас Коуан студирал и пишувал за многу теми во медицината, вклучително и исхраната, хомеопатијата, антропозофската медицина и хербалната медицина. Тој е автор на „Карцином и Нова Биологија на Водата“; „Вакцини, автоимунитет и менување на природата на детското заболување“; и „Човечко срце, космичко срце“; главен автор на „Четирикратната патека до зацелување“; и коавтор (со Сали Фалон) на книгата „Негување традиции за грижа за бебиња и деца“. Д-р Кауан работел како потпретседател на Здружението на лекари за антропозофска медицина и е основачки член на фондацијата Вестон А. Прајс. Тој исто така ја пишува колумната „Прашајте го Докторот“ во Мудри Традиции во Храната, Земјоделството и Исцелителната Уметност (квартално списание на фондацијата „Вестон А. Прајс“); предавал низ САД и Канада и е основач на два семејни бизниси , Градината на д-р Кауан (drcowansgarden.com) и Човечко срце, Космичко срце (humanheartcosmicheart.com).

  Категории: