ВЕЧЕР НА ЖУРКА ВО REFESH CAFFE СО ДЏ РОБИ РЕЈ.

ВЕЧЕР НА ЖУРКА ВО REFESH CAFFE СО ДЏ РОБИ РЕЈ.
април 06 22:01 2018

DJ Robbie Ray има уникатен сценски настап како LED ROBOT со co2 guns и ласерски нараквици. Има соработувано со една од најдобрите агенци во Мајами – Miami Djs. Настапува низ сите клубови низ целата Македонија и на голем број фестивали, настапуваше и на најголемиот Македонски фестивал Strumica Open заедно со Disconnected, во Скопје настапуваше како пред група на познатиот DJ James Zabiela.

  Категории:
напиши коментар

0 Коментари

Сеуште нема коментари!

Биди прв што ќе коментира.

Напиши коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.