Велосипедската патека „Убавините на Пехчево на велосипед“

Велосипедската патека „Убавините на Пехчево на велосипед“
март 13 01:32 2018

Патеката е со вкупна должина од 10km и истата го поврзува градот Пехчево со трите туристички локалитети „Вртена скала“, „Делибови кашчи“ и „Јудови ливади“ и со инсектојадното растение Drosera rotundifolia. Истата е маркирана, поставени се информативни табли, патокази, канти за отпад долж истата, изготвена е мапа за Ваше олеснато движење.

Уште една успешна приказна на екипата на Малеш – Нет, за успешно учество на реализиран проект на велосипедската патека „Убавините на Пехчево на велосипед“ во чест за мојот колега Зоки Двојаковски кој веке не е меѓу нас, со огромна постхумна почит кон него и продолжување на неговото дело. Ни недостигаш мој пријателе….


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/berovoin/public_html/maleshnet.mk/wp-content/themes/gadgetine-theme/includes/single/post-tags-categories.php on line 7
  Категории:
напиши коментар

0 Коментари

Сеуште нема коментари!

Биди прв што ќе коментира.

Напиши коментар


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/berovoin/public_html/maleshnet.mk/wp-content/themes/gadgetine-theme/functions/filters.php on line 206

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/berovoin/public_html/maleshnet.mk/wp-content/themes/gadgetine-theme/functions/filters.php on line 225

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.