БУЏЕТСКИ СРЕДСТВА ЗА ПОДРЖКА НА НВО.

април 04 14:35 2018

Со финансиска помош од буџетот на Општина Берово, ке бидат финансирани невладините организации, здуженија на граѓани и фондации во јавниот повик кој деневиве го објави Општината.За таа цел беше организиран инфо ден на кој претставниците на невладиниот сектор од Берово имаа можност подетално да се запознаат со начинот на аплицирање и критериумите кои ги налага самиот повик.Максималниот износ на донацијата на средствата од буџетот е во висина од 300.000 денари,предвидени во рамките на програмата за Локален економски развој за НВО и здруженија во неколку области.
Сите здрженија и НВО кои дејствуваат во Општина Берово, ке можат своите апликации да ги достават најдоцна до 16 Април до кога трае и огласот, каде потоа ке бидат разгледувани и бодувани од страна на комисијата.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/berovoin/public_html/maleshnet.mk/wp-content/themes/gadgetine-theme/includes/single/post-tags-categories.php on line 7
  Категории:
напиши коментар

0 Коментари

Сеуште нема коментари!

Биди прв што ќе коментира.

Напиши коментар


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/berovoin/public_html/maleshnet.mk/wp-content/themes/gadgetine-theme/functions/filters.php on line 206

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/berovoin/public_html/maleshnet.mk/wp-content/themes/gadgetine-theme/functions/filters.php on line 225

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.