БИТЛСИ ПЕРФЕКТНО ОПИШАА МАКЕДОНЕЦ.

БИТЛСИ ПЕРФЕКТНО ОПИШАА МАКЕДОНЕЦ.
септември 26 10:36 2018

Или па сме ние побудалени па во сè го гледаме локалното лудило, збунетоста и бесмислата кои веќе не знаеме ни да ги опишеме (без пцовки). Инаку, се работи за “Nowhere Man“, ја знаете, само да ја чуете сосе текст.

  Категории:
напиши коментар

0 Коментари

Сеуште нема коментари!

Биди прв што ќе коментира.

Напиши коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.