БЕРОВО ТРАНС БЕРОВО- РАСПОРЕД НА АВТОБУСКИ ЛИНИИ

БЕРОВО ТРАНС БЕРОВО- РАСПОРЕД НА АВТОБУСКИ ЛИНИИ
април 01 09:00 2018

Известување за линиите на БЕРОВО-ТРАНС со поаѓање од​​ Берово

 

Час на поаѓање

Место

Тип на линија

Час на пристигнување

Место

04:20

Берово

Директна линија

07:10

Скопје

06:00

Берово

Директна линија

08:30

Скопје

07:30

Берово

Меѓуградска ​​ (Виница, Кочани, Штип, Велес)

11:15

Скопје

08:20

Берово

Меѓуградска (Пехчево,​​ Делчево, Кочани, Штип, Велес)

13:10

Скопје

10:15

Берово

Меѓуградска ​​ (Пехчево,​​ Виница, Кочани, Штип, Велес)

14:25

Скопје

14:30

Берово

Меѓуградска (Пехчево,​​ Делчево, Кочани, Штип, Велес)

19:10

Скопје

16:15

Берово

Меѓуградска ​​ (Пехчево,​​ Виница, Кочани, Штип, Велес)

19:50

Скопје

 ​​ ​​ ​​​​ 

 

 

 

 

 ​​​​ Известување за линиите на БЕРОВО – ТРАНС со поаѓање од​​ Скопје

Час на поаѓање

Место

Тип на линија

Час на пристигнување

Место

07:30

Скопје

Меѓуградска​​ (Велес, Штип, Кочани,​​ Делчево)

12:15

Берово

09:30

Скопје

Меѓуградска​​ (Велес, Штип, Кочани,​​ Виница)

13:10

Берово

11:20

Скопје

Директна линија

14:00

Берово

12:30

Скопје

Меѓуградска​​ (Велес, Штип, Кочани,​​ Делчево)

17:10

Берово

13:20

Скопје

Меѓуградска​​ (Велес, Штип, Кочани,​​ Виница)

17:15

Берово

15:15

Скопје

Меѓуградска​​ (Велес, Штип, Кочани,​​ Виница)

19:15

Берово

17:15

Скопје

Директна линија

20:00

Делчево

18:00

Скопје

Меѓуградска​​ (Велес, Штип, Кочани,​​ Виница)

21:30

Берово

 

ЛОКАЛНИ ЛИНИИ ЗА НАСЕЛЕНИТЕ МЕСТА ВО МАЛЕШЕВИЈАТА

Локална линија

Време

Време

Време

Време

Берово – Митрашинци

 

06:00

07:00

14:00

15:00

Берово –Робово – Умлена – Пехчево

 

06:00

07:00

14:00

15:00

Берово – Црник – Панчарево

 

05:30

/

14:00

/

Берово – Ратево

 

06:00

07:00

14:00

15:00

Берово – Русиново

 

06:00

07:00

14:00

15:00

Берово – Владаимирово

06:00

07:00

14:00

15:00

 

Известување за линиите на БЕРОВО- ТРАНС ​​ со поаѓање од​​ Делчево​​ за​​ Скопје

Час на поаѓање

Место

Тип на линија

Час на пристигнување

Место

05:30

Делчево

Директна линија

08:00

Скопје

08:20 / 09:00

Берово / Делчево

Меѓуградска линија

13:10

Скопје

14:30 / 15:10

Берово /Делчево

Меѓуградска линија

19:10

Скопје

 

 ​​​​ 

Известување за линиите на БЕРОВО – ТРАНС ​​ за​​ 

М.​​ Каменица​​ за​​ Скопје​​ и од​​ М.​​ Каменица​​ за​​ Делчево​​ и​​ Берово

Време

Тип на линија

Време

Тип на линија

05:50

Директна линија

 

11:15

Меѓуградска линија

09:20

Меѓуградска линија

 

16:05

Меѓуградска линија

15:30

Меѓуградска линија

 

19:30

Директна линија

 

 

  Категории:
погледни повеќе вести

Поврзани вести