БЕРОВЕЦ СЕ ОБИДЕЛ ДА ПРЕГАЗИ ПОЛИЦАЕЦ.

мај 03 23:15 2018

25-годишен жител на беровското село Смојмирово ќе одговара за напад и спречување на службено лице во вршење службено дејство. Тој, најнапред  жестоко навредувал и му се заканувал на полицаец кој дошол да го предупреди дека го нарушува јавниот ред и мир со пуштање гласна музика еден чес по полноќ.

При бид да биде приведен, тој со помош на другар успеал да го оттргне полициацот и да избега.

Во бегство бил само неколку часа, но кога го пронашле, со возилото се обидел да го прегази полицаецот, а по телефон им се заканувал на дежурните во полициската станица.

 

ИЗВОР: Тв Стар

  Категории: