(ВИДЕО) ОК ВМРО ДПМНЕ БЕРОВО: ПЕКЕВСКИ СЕ УШТЕ НЕ ГИ РЕАЛИЗИРАЛ ВЕТЕНИТЕ ПРОЕКТИ ОД ПРЕД ПЕТ ГОДИНИ

(ВИДЕО) ОК ВМРО ДПМНЕ БЕРОВО: ПЕКЕВСКИ СЕ УШТЕ НЕ ГИ РЕАЛИЗИРАЛ ВЕТЕНИТЕ ПРОЕКТИ ОД ПРЕД ПЕТ ГОДИНИ
февруари 23 00:54 2022

Ветени, а се уште не реализирани проекти. Градоначалникот на Општина Берово Звонко Пекевски дел од проектите кои на локалните избори во 2017 година им ги вети на граѓаните, се уште ги нема исполнето, а со нив ја бараше довербата од граѓаните и на минатогодишните избори.

На дел од нив потсетуваат од Општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ, Берово.

-Обновување на кино салата во младинскиот културен дом, обновување на спортски терени на Беровското езеро и кајакарскиот клуб, изградба на мост на локалниот пат „Три реки“ во село Ратево, ова се проектите на кои потсетуваат од ВМРО-ДПМНЕ, а кои не се исполнети од Пекевски.

Во продолжение погледнете го видеото:

  Категории:
напиши коментар

0 Коментари

Сеуште нема коментари!

Биди прв што ќе коментира.

Напиши коментар

Вашите податоци се безбедни! Вашата е-маил адреса нема да биде публикувана. Сите *полиња се задолжителни,

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.