ЈПКР “УСЛУГА”БЕРОВО СПРОВЕДУВА ОРГАНИЗИРАНО СОБИРАЊЕ НА КАБАСТ ОТПАД.

ЈПКР “УСЛУГА”БЕРОВО СПРОВЕДУВА ОРГАНИЗИРАНО СОБИРАЊЕ НА КАБАСТ ОТПАД.
април 13 15:36 2021

Со цел организирање на неправилното пласирање на отпадот кое е причина за создавање на диви депонии во околината на Берово, ЈПКР “Услуга” им стои на располагање на граѓаните со континуирано собирање на кабаст и градинарски отпад.

ЈПКР “УСЛУГА” Берово, ги повикува, граѓаните, кои имаат кабаст и градинарски отпад, во поголема количина да се најават на број 076 261 864, како би се пристапило кон негово организирано подигнување.

Напомена : Доколку имате потреба од ваква услуга навремено да го класирате и уредно складирате отпадот, како би можеле екипите на ЈПКР ,,Услуга”, непречено да го подигнат.Заедно за почисто Берово!Стоп за диви депонии и неправило пласирање на отпад!

НАЧИН НА ПРИЈАВУВАЊЕ со јавување на бр. 076 261 864

  Категории:
напиши коментар

0 Коментари

Сеуште нема коментари!

Биди прв што ќе коментира.

Напиши коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.