ФОТО: Колку држави ја признале „Репулика Македонија“ , како Македонија !

ФОТО: Колку држави ја признале „Репулика Македонија“ , како Македонија !
јуни 28 17:49 2018

Само за појаснување, со зелена боја е означен светот кој не именува и признава како Република Макеоднија  а со црвено оние кои службено ја користат кратенката БЈРМ.

Сега, споредете дали вреди да се менува зеленото, за само неколку црвени граници…

 

Извор: Тв Стар

  Категории:
напиши коментар

0 Коментари

Сеуште нема коментари!

Биди прв што ќе коментира.

Напиши коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.