Се бара помош за болно бебе од Делчево.

Се бара помош за болно бебе од Делчево.
февруари 14 20:00 2021

Семејство од Делчево има потреба од помош за нивното бебе кое на минусни температури спие на под во просторија која во моментот им е единственото живеалиште во Делчево. Мајката на бебето вели дека бебето има оштетени бубрези, додека поради ситуацијата, нејзиниот сопруг е во депресија.

-Ги замолувам сите кои можат да ни помогнат бидејки сме во многу лоша ситуација, живееме во соба два на два. Овде овој објект има 4 семејства на кои што ова беше купатило тука но немаше каде да се сместиме, се сместивме тука тука беше преградено со чешми, моравме да ги скршиме за да нисе отвори поголем простор. Бебето ни е болно и хидронекроза едниот бубрег му е втори степен, другиот први степен, мажот ми е во депресија го праќаат во болница и него не немаме од каде што, спиеме на федери навечер, се надевам дека вие ќе ни пружите рака и ќе ни помогнете, истакна мајката на болното бебе.

Контакт телефон за помош : 075 547 558

Линк од видеото каде може да погледнете во какви услови живее семејството.

https://www.facebook.com/burhan.spanec.37/posts/422508172361961?cft[0]=AZXX4yo-LmbkzbmUSg_sy3madpubs6moJ7fwu7CFxzT6A253-80hiNBQQgWxHt93ihJ14ImL8atxkRsDN_fGMgC8X6UlrqdNMF621B0CrARooMwI8Zseo6c_NAWDitDCucutixg1acfT9LRltQUe3fFP&tn=%2CO%2CP-R

  Категории:
напиши коментар

0 Коментари

Сеуште нема коментари!

Биди прв што ќе коментира.

Напиши коментар