СВЕТСКА БАНКА:ДО 130 000 МАКЕДОНЦИ ЌЕ ЗАПАДНАТ ВО КРИЗА.

СВЕТСКА БАНКА:ДО 130 000 МАКЕДОНЦИ ЌЕ ЗАПАДНАТ ВО КРИЗА.
мај 29 20:27 2020

Комбинираните ефекти на пониските приходи од работа и пониските дознаки како резултат на КОВИД-19 веројатно ќе ја зголемат сиромаштијата во Македонија на нивото од пред 2017, па дури и од пред 2015 година зависно од времетраењето на кризата, проценува Светска банка…

Извор:Тв Стар


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/berovoin/public_html/maleshnet.mk/wp-content/themes/gadgetine-theme/includes/single/post-tags-categories.php on line 7
  Категории:
напиши коментар

0 Коментари

Сеуште нема коментари!

Биди прв што ќе коментира.

Напиши коментар


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/berovoin/public_html/maleshnet.mk/wp-content/themes/gadgetine-theme/functions/filters.php on line 206

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/berovoin/public_html/maleshnet.mk/wp-content/themes/gadgetine-theme/functions/filters.php on line 225

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.