РЕПОРТАЖА:Малешевска идила или студен ужас.

РЕПОРТАЖА:Малешевска идила или студен ужас.
март 22 22:52 2018

Берово  живее во поларна зима со температури пониски и од -20. Десетна дена ова градче во Малешевијата живее обвиткано со снег и мраз. Но, тоа не ги попречува беровци во секојдневието, бидејќи тие паметат и постудени зими.  91-годишната Милева, иако со денови не смее да излезе од дома, вели дека ова не е страшна зима, таа памети поголеми снегови и пониски теператури……..


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/berovoin/public_html/maleshnet.mk/wp-content/themes/gadgetine-theme/includes/single/post-tags-categories.php on line 7
  Категории:
напиши коментар

0 Коментари

Сеуште нема коментари!

Биди прв што ќе коментира.

Напиши коментар


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/berovoin/public_html/maleshnet.mk/wp-content/themes/gadgetine-theme/functions/filters.php on line 206

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/berovoin/public_html/maleshnet.mk/wp-content/themes/gadgetine-theme/functions/filters.php on line 225

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.