ИЗВЕСТУВАЊЕ: ЈПКР “УСЛУГА” ВИКЕНДОТ ЌЕ ВРШИ СОБИРАЊЕ НА ГРАДИНАРСКИ ОТПАД

ИЗВЕСТУВАЊЕ: ЈПКР “УСЛУГА” ВИКЕНДОТ ЌЕ ВРШИ СОБИРАЊЕ НА ГРАДИНАРСКИ ОТПАД
октомври 29 10:49 2021

Ве известуваме дека ЈПКР „Услуга“ Берово, ќе врши собирање на градинарскиот отпад.

Ве повикуваме сите кои имате поголема количина на градинарски отпад, истиот соодветно да го складирате – соберете и да го оставите до садовите – кантите за смет за време на викендот (сабота и недела)  како би можеле вработените од одделението за јавна чистота и зеленило, почнувајќи од понеделник непречено да го собираат.

Да придонесеме за почисто и поубаво Берово, да го собереме и правилно да го складираме отпадот!

Стоп за неправилното собирање и пласирање на отпадот!

Со почит,

ЈПКР „Услуга“ Берово

  Категории:
напиши коментар

0 Коментари

Сеуште нема коментари!

Биди прв што ќе коментира.

Напиши коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.