Во Недела проектна иницијатива “Чистење на речното корито на реката Писа“ во Пехчево

Во Недела проектна иницијатива “Чистење на речното корито на реката Писа“ во Пехчево
јули 08 21:13 2022

Почитувани сограѓани, на 10.07.2022 (недела) со почеток од 8:00 часот, ќе се организира акција за уредување на кејот на реката Писа. Активноста е дел од од проектната иницијатива „Чистење на речното корито на реката Писа“, поддржана од проектот „Програма за развој на заедницата“, финансиран од Агенцијата на САД за меѓународен развој – УСАИД, а имплементиран од страна на Мрежата за рурален развој на Северна Македонија.

Во акцијата ќе се вклучат Општината, јавните претпријатија , бизнис секторот и граѓанските организации.

Ве повикуваме да излезете и Вие во недела и да бидете дел од акцијата.
❗❗Заедно за поубаво Пехчево

  Категории:
напиши коментар

0 Коментари

Сеуште нема коментари!

Биди прв што ќе коментира.

Напиши коментар