ВЛАДАТА ЌЕ ОТВАРА ДЕБАТА ЗА ЛЕГАЛИЗАЦИЈА НА МАРИХУАНАТА.

ВЛАДАТА ЌЕ ОТВАРА ДЕБАТА ЗА ЛЕГАЛИЗАЦИЈА НА МАРИХУАНАТА.
април 23 20:43 2018

 

ИЗВОР: vecer.press

  Категории:
напиши коментар

0 Коментари

Сеуште нема коментари!

Биди прв што ќе коментира.

Напиши коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.