ВИДЕО ЗАПИС НА ХИМНАТА НА ВЛАДИМИРОВО.

ВИДЕО ЗАПИС НА ХИМНАТА НА ВЛАДИМИРОВО.
јули 24 14:55 2021

Во пресрет на Владимирските Илинденски средби, кои ќе се одржат од 30.07-02.08.2021 година, ексклузивно на порталот Малеш Нет ви го претставуваме видео записот од химната на Владимирово. Песната е во изведба на Ленче и Горан Кукиќ, текст на Камелија Левенска, додека музиката и аранжманот се на нашиот Горан Алачки.

Оваа година селото Владимирово под мотот „Ладимерци дека и да сте на Илинден дома да сте„ ќе биде домаќин и ќе ги удостои сите посетители на добро познатите Владимирски илинденски средби, со богата програма и различни случувања.Тоа е белег на селото, кога сите иселени Владимирци се враќаат во родното огниште за да се видат и да го прослават сите големиот празник Илинден.

Во продолжение погледнете го видео записот од химната за Владимирово:

  Категории:
напиши коментар

0 Коментари

Сеуште нема коментари!

Биди прв што ќе коментира.

Напиши коментар