ВИДЕО:Годишен собир на Ахмадија Муслиманската Заедница – Џалса Салана Германија 2016

ВИДЕО:Годишен собир на Ахмадија Муслиманската Заедница – Џалса Салана Германија 2016
март 13 00:50 2018

Репортажа од годишниот собир на Ахмадија муслиманската зедница, Џалса Салана која секоја година се одржува во Германија.

 

напиши коментар

0 Коментари

Сеуште нема коментари!

Биди прв што ќе коментира.

Напиши коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.