ПИСМА: НИКОЈ НЕМА ИНТЕРЕС ЗА СКЕЈТ ПРАКОТ ВО БЕРОВО. 0

Интересот за скејт културата меѓу младите во Берово, бележи пораст во последните неколку години.Скејт паркот кој беше направен токму за таа цел, каде маладите се собираа и секојдневно вежбаа секакви

Читај повеќе

ПИСМА: ЖИВОТ ВО КАЛ НА УЛИЦАТА ДИМИТАР ВЛАХОВ ВО ВЛАДИМИРОВО. 0

До нашата редекација стигна писмо и реакција од граѓани кои живеат на улицата „Димитар Влахов“ во село Владимирово, која се наоѓа на патниот правец спрема Русиново. Читателот Љубомир побара јавно

Читај повеќе

ПИСМА:БЕРОВСКИ СТРИП 0

Сите случки и настани кои се случуваат во градот Берово и државата, на комичен и критичен начин одсега па натаму ке бидат претставени во рубриката Беровски стрип, наменети за сите, со

Читај повеќе