Илија Цикарски е новиот финалист во Македонското музичко талент шоу -Нови и млади

Илија Цикарски е новиот финалист во Македонското музичко талент шоу -Нови и млади
април 07 22:24 2022

Нашиот Илија Цикарски е победник во послеледната емисија на Македонското музичко талент шоу “Нови и млади”.

За победата на Цикарски одлучи жири комисијата составена од Влатко Алексовски -естраден уметник, Гоце Џуклевски – композитор,Сашко Митковски -композитор и Златко Миладиноски -композитор.

Талентираниот Беровчанец Илија Цакарски, ќе добие и песна компонирана од композиторот Сашко Митовски а за аражманот ќе се погрижи Златко Миладиноски.

Еве ја и целата емисија:

напиши коментар

0 Коментари

Сеуште нема коментари!

Биди прв што ќе коментира.

Напиши коментар

Вашите податоци се безбедни! Вашата е-маил адреса нема да биде публикувана. Сите *полиња се задолжителни,

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.