ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ВО С.СМОЈМИРОВО

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ВО С.СМОЈМИРОВО
април 13 14:30 2022

Се известуваат жителите на с. Смојмирово, дека заради интервенции во уличното осветлување во с. Смојмирово, жителите на с. Смојмирово нема да имаат улично осветлување во деновите 15,16, и 17. 04 2022 година (петок сабота и недела).

Ве молиме бидете трпеливи, како би можеле да обезбедиме непречено улично осветлување во иднина.

Ви благодариме за разбирањето.

  Категории:
напиши коментар

0 Коментари

Сеуште нема коментари!

Биди прв што ќе коментира.

Напиши коментар

Вашите податоци се безбедни! Вашата е-маил адреса нема да биде публикувана. Сите *полиња се задолжителни,

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.