ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ВО ПЕХЧЕВО

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ВО ПЕХЧЕВО
мај 04 12:34 2022

Почитувани,

Ве известуваме дека ќе се вршат технички зафати во Среднонапонската и Нисконапонската Дистрибутивна мрежа од ТС 35/010кВ Пехчево.

Работењето ќе се одвива на ден 06.05.2022.год од 08:45 до 14:00 часот.

Без напојување ќе останат следниве населени места,  улици и фирми:дел од ул. Борис Кидрич – централно градско подрачје, ул.Даме Груев , дел од ул. Истра, Индустриска, Орце Николов, 8ми Март и ул.7 ми Септември, Центар за Социјални работи- Пехчево, Здравен Дом Пехчево, Хотел Панорама, ОУ Ванчо Китанов, детска градинка 7-ми септември, Маркет и Хотел Кит-Го.

  Категории:
напиши коментар

0 Коментари

Сеуште нема коментари!

Биди прв што ќе коментира.

Напиши коментар

Вашите податоци се безбедни! Вашата е-маил адреса нема да биде публикувана. Сите *полиња се задолжителни,

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.